Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک هفته پس از حادثه عقرب زدگی منجر به فوت نوجوان اهل فارغان حاجی آباد در استان حاجی آباد، حاشیه های آن همچنان ادامه دارد و در فضای مجازی یکی از سوژه های اصلی است.

به گزارش ایرنا، این حادثه یکم تیرماه روی داد و نوجوان فارغانی حدود ۲۴ ساعت پس از عقرب گزیدگی جان خود را از دست داد که دانشگاه علوم پزشکی به فاصله یک روز از این واقعه، علت مرگ را مراجعه دیرهنگام خانواده و نپذیرفتن انتقال وی با آمبولانس از فارغان به حاجی آباد توسط خانواده اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ماجرا با پاسخ علوم پزشکی پایان نیافت و روز دوشنبه هفتم تیرماه نامه ای منسوب به مادر نوجوان فوت شده منتشر شد که پاسخ علوم پزشکی را غیرصحیح دانسته بود.

مادر نوجوان فوت شده در نامه خود آورده است: در این اتفاق، علی ۱۳ساله سحرگاه که در خواب بود مورد گزش عقرب قرار گرفت که بلافاصله به درمانگاه فارغان منتقل شد.

لاله دهقانی مدعی شده است: "با کمال تاسف به رغم حضور پزشک در درمانگاه ایشان فقط از طریق تماس تلفنی فرزند مرا ویزیت نمود، و حاضر نشد  به بالین فرزندم بیاید،با وجود اینکه در درمانگاه فارغان آمبولانس بود، از اعزام با آمبولانس خودداری شد."

در بخش دیگری از این نامه آمده است: "ما خودرو شخصی نداشتیم و آن روز تمام تلاشمان را کردیم و تمام روستاهای فارغان را زیر و رو کردیم  که خودرویی اجاره کنیم که اکثر رانندگان بخاطر اینکه حدس و گمانشان این بود بیمار کرونایی است حاضر به انتقال فرزندم نشدند و علت تاخیر چند ساعته نیز چیزی جز عدم دسترسی به خودرو نبود."

این مادر در بخش دیگری از نامه خود نوشته است: "در بیمارستان حاجی اباد نیز (فرزند ما)  در یک اتاق بدون امکانات و بدون کمترین مراقبت معطل ماند تا اینکه به خاطر استفراغ پی در پی و کبودی لثه، پزشکان کمی به خودشان آمدند و زمانی مراحل درمان نهایی را شروع نمودند که زهر عقرب کار خودش را کرده بود و حتی اعزامش از سوی بیمارستان حاجی آباد  به بندرعباس نیز در آخرین ساعات روز حادثه با تعلل کادر پزشکی بیمارستان حاجی اباد همراه بود."

پدر این نوجوان نیز روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا ، انتساب نامه یاد شده به همسرش را درست دانست.

جمشیدی ضمن تایید گفته های لاله دهقانی اضافه کرد:حدود ساعت ۱۱صبح روز یکم تیر فرزندم را به درمانگاه بردم که دکتر تلفنی دستور تزریق دارو را به کادر درمان درمانگاه فارغان داد.

وی مدعی شد: "بعد از تزریق دارو حال فرزندم بدتر شده و هر چه اصرار کردم برای انتقالش به حاجی آباد از آمبولانس  درمانگاه استفاده کنند پاسخ دادند آمبولانس برای موارد خاص مانند انتقال افراد تصادفی یا بیماران قلبی است."

پدر علی جمشیدی درباره نامه ای که در درمانگاه فارغان با اثرانگشت وی موجود است و در آن مراجعه در ساعت ۱۳ و ندادن رضایت برای انتقال فرزندش با آمبولانس قیدشده گفت: من سواد درستی ندارم و نمی دانم چه نامه ای را انگشت زده ام.

رییس روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز در گفت و گو با ایرنا ،بر درستی پاسخ و توضیحات قبلی و  مراجعه دیرهنگام به عنوان عامل اصلی فوت نوجوان یاد شده تاکید کرد.

دکتر فاطمه نوروزیان اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی از نامه منتسب به مادر این نوجوان مطلع بوده و ضمن درک این مصیبت و شرایط روحی ایشان،مراتب همدردی و تسلیت خود را اعلام می کند اما تمام مطالب اعلام شده دانشگاه علوم پزشکی مبتنی بر مستندات و مدارک است.

وی رسید دستگاه کارتخوان درمانگاه که ساعت ۱۳ روز حادثه توسط پدر پرداخت شده را یکی از این مدارک دانست.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یادآور شد: شاهدان عینی هم در محل حاضر بوده و حاضر به شهادت هستند که پدر در برابر اصرار برای انتقال فرزندش با یکی از ۲آمبولانس درمانگاه فارغان، با نشان دادن دست خود و جای گزش های عقرب، اظهار داشت: "ما به این عقرب زدگی ها عادت داریم و چیز مهمی نیست."

دکتر نوروزیان خاطرنشان شد: البته دانشگاه علوم پزشکی این پرونده را تمام شده نمی داند و تحقیقات تکمیلی در جریان است و چنانچه در هر مرحله از تحقیقات به نتیجه متفاوتی برسد، تمام اقدامات قانونی را انجام خواهد داد.

رییس روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی اضافه کرد: به نظر می رسد افرادی اقدام به ارتباط گرفتن با پدر و مادر این نوجوان کرده و سعی دارند با سوءاستفاده از این حادثه غمبار و عواطف اعضای درجه یک این خانواده، اهداف نادرست دیگری را محقق کنند که تایید درستی یا نادرستی این احتمال با کمک دفتر حقوقی و حراست دانشگاه و سازمان های نظارتی در دست اقدام است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی حاجی آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۲۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس

معاون درمان دانشگاه گفت: با تلاش همکاران حوزه مامایی در سال گذشته، ۵۲ هزار و پانصد زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد.

مهرداد شریفی موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه کاهش آمار‌های مرگ و میر مادران باردار در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ را بیانگر ارتقای کیفیت و کمیت خدمات مامایی دانست و افزود: اداره مامایی معاونت درمان، مسوول تدوین و اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت مادران، نوزاد سالم، رسیدگی به امور مامایـی و پاسخگویی به شکایات در این زمینه است.

او با اشاره به حضور بیش از ۱۰ هزار مادر باردار در کلاس‌های آمادگی برای زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه با هدف فرهنگ سازی و ترویج زایمان طبیعی، ادامه داد: ایجاد کلاس‌های آمادگی دوران بارداری به روش‌های مختلف و آموزش مسایل مورد نیاز مادران باردار، می‌تواند راه حل مناسبی برای ارتقای سلامت مادران باشد و افزایش آگاهی و آمادگی در دوران بارداری، این امکان را به مادر می‌دهد که این مرحله از زندگی را با عوارض کمتر و به شکل خوشایندتری طی کند.

شریفی اضافه کرد: در قالب طرح جوانی جمعیت برای نخستین بار پنج مرکز درمان ناباروری در سطح دو، در شهرستان‌های داراب، لامرد، آباده، ممسنی و فیروزآباد پس از شهر شیراز، آغاز به کار کرد که می‌تواند گامی نو در عرصه خدمت به زوجین نابارور برای دسترسی آسان آنان به خدمات این حوزه باشد.

این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارائه مراقبت‌های مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن را عاملی موثر در کاهش مرگ و میر و ابتلای مادران به انواع بیماری‌ها دانست و گفت: ارایه خدمات درمانی و مشاوره‌ای تخصصی در مرکز مشاوره ناباروری در بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز برای نخستین بار در کشور انجام شده است.

معاون درمان دانشگاه فعالیت مرکز مشاوره ناباروری بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز را در سطح سه، با بهره گیری از مشاوران و اساتید برجسته و بنام دانشگاه و ارائه خدمات مشاوره‌ای تخصصی پزشکی، فقهی، حقوقی و روانشناسی به زوجین نابارور اعلام کرد که می‌تواند در رفع چالش‌های این خانواده ها، نقش موثری داشته باشد.

پیگیری و اجرای ۱۷۰ مصوبه در کمیته‌های تخصصی جوانی جمعیت معاونت درمان از ابتدای ابلاغ سیاست‌های کلی جوانی جمعیت، پیگیری روند درمان بیش از ۲۵ هزار مادر باردار نیازمند مراقبت ویژه از سوی کارشناسان مامایی مستقر در مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه MCMC، حضور بیش از ۲ هزار ماما به عنوان مامای همراه در بلوک‌های زایمان مراکز خصوصی و دولتی با هدف خوشایند سازی مراحل زایمان برای مادر باردار، برگزاری بیش از ۲۰ دوره آموزشی برای کارکنان شاغل در مراکز درمانی با هدف آشنایی با فرایند‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با حوزه مامایی، از اقدامات انجام شده در اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه بود که دکتر شریفی به آن اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند